×

Kategorie

BIO Cibule Rossa di Firenze - Allium cepa - bio osivo cibule - 100 ks

×

BIO Cibule Rossa di Firenze je raná a velmi produktivní odrůda červené šalotky. V závislosti na výsadbě je možné cibule sklízet již na jaře nebo pak během letních měsíců.

Díky lahodné chuti bílé dužiny je vhodná ke konzumaci v čerstvém stavu.

Cibule Rossa di Firenze není vhodná k dlouhodobému skladování.

Bio semena jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU.

Číst víceShow less
55 Kč
Odesíláme dnes, případně následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1004018
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si vypěstovat cibuli ze semínka?

Výsev se provádí v průběhu zimních měsíců do skleníku nebo od dubna na venkovní záhon. Hloubka výsevu je 0,5–1 cm. Klíčení trvá 2–4 týdny (záleží na odrůdě a podmínkách pěstování). Ideální teplota ke klíčení je 12–18 ºC. Spon 25–30 x 10–15 cm

Stanoviště volíme teplé a slunečnépříp. polostín. Půda by měla být písčitohlinitá, dobře propustná humózní. Měla by být také neutrální nebo mírně zásaditá

Cibule vyžaduje dostatečnou závlahu, ale ne přílišné přemokření. Cibulím vyhovuje fosfor a draslíkhnojiva s dusíkem či chlorem nejsou vhodná

Sklízí v době, kdy porost z jedné třetiny až poloviny polehne (zpravidla koncem července). Sklizená cibule se nechává proschnout na záhoně nebo zavěšená ve svazcích. 

Skladujeme na chladném a suchém místě, s teplotou 0–2 ºC.

Číst víceShow less
Detaily produktu
1004018

Parametry

Výsev
Březen
Duben
Únor
Stanoviště
Slunečné
Barva plodů
Červená
Možnosti pěstování
Venku
BIO kvalita
Ano
Mrazuvzdornost
Ne
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Červen
Červenec
Ranost
Raná
Odrůda cibule
Jarní
Mohlo by se také hodit
138 Kč
Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové...
Naposledy zobrazené

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se