×

Kategorie

BIO petržel

Petržel se řadí mezi nepostradatelné bylinky i listovou zeleninu. Málo kdo si dokáže představit bez petržele svou kuchyni. Výhodou petržele je její bohaté využití. Jako jedna z mála zelenin se dá zpracovat celá.

Kořeno petržel se hlavně využívá společně s ostatní kořenovou zeleninou jako základ do polévek a omáček. Hodí se ale skvěle i jako příloha k masu. Konzumují se její listy, které příjemně chutnají. Obsahuje éterický a tučný olej. 

Naťová petržel je považována hlavně za kuchyňské koření, ale málo kdo ví, že má i léčivé účinky. Dlouhou dobu patří mezi léčivé rostliny. Svým složením podporuje správnou činnost ledvin.

Vypěstovat si můžete také osivo petržele v BIO kvalitě.

Číst víceShow less

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se