Hořčice a Komatsuna
Hořčice a Komatsuna jsou jednoleté druhy asijské listové zeleniny, snadno se pěstují v naších podmínkách.
Jsou známé pro svou pikantní hořčicovou chuť. Dají se pěstovat po celý rok, v zimě ve skleníku.
36 Kč
Hořčice červená Red Frills, někdy nazývaná jako listová hořčice, je asijský druh zeleniny. Je velice oblíbená hlavně díky své výtečné chuti. Listy má masité, vzdáleně připomínají mangold.
Abychom si zajistili sklizeň...
134 Kč
Klíčky vynikají velkou zásobou vitamínů, minerálů, esenciálních kyselin a stopových prvků. Z toho důvodu jsou velmi žádanou a oblíbenou součástí zdravých jídelníčků a RAW stravování.
Jsou vhodné při redukci váhy a...
128 Kč
Mikrozelenina, microgreen či mikrobylinky je dneska nový trend v pěstování. Mikrobylinky se konzumují jakmile rostlinky dosáhnou cca 10 cm.
Obsahují velké množství vitamínů a antioxidantů a hodí se do salátů či jen...
58 Kč
Tato japonská hořčice v BIO kvalitě je nenáročná asijská zelenina, která se vyznačuje velmi dobrými výnosy.
Hořčice Wasabina má široké a nápadně kadeřavé listy světle zelené barvy. Mají vynikající a lehce pálivou...
96 Kč
Mladé výhonky bílé hořčice v BIO kvalitě se vyznačují ostrou chutí, která je velmi podobná chuti pravé Dijonské hořčice.
Tyto výhonky jsou bohaté na různé vitamíny, jako jsou vitamíny A, B, C, E, K a nabízejí široké...
31 Kč
Japonská hořčice zelené barvy Komatsuna je vhodná do salátů. Obsahuje potřebné živiny, hlavně vápník.
Doporučujeme provádět výsev na jaře či na podzim, kdy jsou dny kratší. Dá se pěstovat a sklízet po celý rok i v...
32 Kč
Hořčice černá se pěstuje jako léčivá rostlina nebo jako koření. V kuchyni se určitě neztratí.
Hořčice černá je v běžné kuchyňské hořčici právě ta pálivější část.
Původně pochází hořčice černá z oblasti Středomoří....
53 Kč
Tato japonská hořčice je známá pro svoji podobnou chuť, která je velice podobná známé hořčice Wasabi.
Pokud se lístky konzumují ještě mladé, tj. světle zelené, tak nám přinese delikátní, lehce pálivou chuť.
Velké...
30 Kč
Hořčice habešská je rostlina z čeledi brukvovitých. Pěstuje se hlavně v Etiopii a Súdánu.
Jedná se o méně známou zeleninu. Mladé lístky slouží jako příloha do salátu.
Semena se používají k přípravě hořčice. I přes...